Suporterii trebuie să se constituie în asociații pentru a primi bilete în deplasări

544
Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, ieri, că suporterii trebuie să se constituie în asociații sau ligi pentru a putea cumpăra bilete la meciurile din deplasare a echipelor favorite și vor suporta toate daunele provocate în sectorul rezervat lor.
Această condiție a devenit obligatorie pentru ca suporterii să poată negocia cu formațiile gazdă achiziționarea de bilete. Astfel, în cazul în care aceștia vor dori să achiziționeze tichete ca persoane particulare, cluburilor gazdă le este interzisă orice discuție.
În cazul în care cluburile gazdă nu vor respecta decizia LPF, acestea riscă o amendă în valoare de 50.000 până la 100.000 de lei, dar și interzicerea dreptului de a organiza jocuri pe teren propriu de la două la patru meciuri.
Fiecarea asociație va trebui să își aleagă un președinte, iar acesta din urmă va negocia cu oficialii cluburilor gazdă cumpărarea biletelor, dar nu mai multe de 5% din capacitatea stadionului.
Decizia a fost anunțată la numai zece zile după ce Adunarea Generală a LPF hotărâse ca formațiile din Liga I să nu mai organizeze deplasări pentru galerii pentru a stopa orice fel de incidente.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3371 secunde