Telenovela Dan Petrescu s-a încheiat. „Bursucul” s-a despărţit de CFR Cluj

125
Telenovela Dan Petrescu s-a încheiat. „Bursucul” s-a despărţit de CFR Cluj - petrescu-a-plecat-1686229656.jpg

Articole de la același autor

CFR Cluj a anunțat joi despărțirea de antrenorul Dan Petrescu (55 de ani), care mai avea un an de contract cu fosta campioană a României.

În sezonul 2022-2023, CFR Cluj s-a clasat pe locul trei în play-off-ul SuperLigii, a câștigat barajul cu U Craiova 1948 și s-a calificat în preliminariile Conference League.

Potrivit informațiilor Digi Sport, Dan Petrescu și Ioan Varga au ajuns la o înțelegere în ciuda faptului că în contractul tehnicianului cu CFR Cluj era stipulată o clauză conform căreia dacă o parte dorește să rupă unilateral acordul trebuie să plătească 400.000 de euro. Antrenorul nu va achita niciun ban.

„Mulțumim, Dan Petrescu! Conducerea clubului nostru, împreună cu antrenorul Dan Petrescu, au ajuns la o înțelegere privind încetarea amiabilă a contractului. Îți mulțumim, Mister, pentru tot ce ai făcut pentru clubul nostru, pentru dedicarea și profesionalismul care te caracterizează, pentru contribuția decisivă pe care ai avut-o în câștigarea ultimelor 5 titluri și a tuturor performanțelor europene bifate de CFR Cluj în ultimii ani. Îți dorim multă baftă mai departe!”, se arată

într-un comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1465 secunde