Tenis / Gabriela Ruse, la un pas de calificarea pe tabloul principal al turneului WTA de la Abu Dhabi

247
Tenis / Gabriela Ruse, la un pas de calificarea pe tabloul principal al turneului WTA de la Abu Dhabi - 1-1675601737.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea română de tenis Elena Gabriela Ruse (25 ani, 144 WTA) a acces în turul decisiv pentru calificarea pe tabloul principal al turneului WTA 500 de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), competiţie în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 780.637 de dolari.

În runda întâi a sesiunii preliminare, românca a profitat, duminică, de abandonul cehoaicei Tereza Martincova (28 ani, 87 WTA), la scorul de 6-3, 3-0, fiind declarată învingătoare după numai 42 de minute.

Astfel, Gabriela Ruse şi-a asigurat un cec de 5.590 de dolari şi 13 puncte WTA, urmând să joace în finala calificărilor cu învingătoarea dintre belarusa Aleskandra Sasnovici şi suedeza Mirjam Bjorklund.

Tot în turneul de la Abu Dhabi, Sorana Cîrstea este acceptată direct pe tabloul principal de simplu şi va juca în primul tur contra ucrainencei Marta Kostiuk, învingătoarea urmând să o înfrunte în optimi pe elveţianca Belinda Bencic, a doua favorită.

Monica Niculescu va evolua la dublu, unde face pereche cu japoneza Miyu Kato, adversarele din prima rundă fiind Ulrikke Eikeri (Norvegia) şi Alexa Guarachi (Chile). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 4.7072 secunde