Tenis / Seniorii români, rezultate foarte bune în Turcia, la unul dintre cele mai valoroase turnee ITF Seniors din circuit

202
Tenis / Seniorii români, rezultate foarte bune în Turcia, la unul dintre cele mai valoroase turnee ITF Seniors din circuit - 1-1650972552.jpg

Articole de la același autor

Prezenţă românească de apreciat a seniorilor 30+ în Turcia, la „Manavgat-19th Int.Wilson Senior Open by Ali Bey Club Manavgat”, turneu ITF Seniors 1000, unul dintre cele mai puternice concursuri din circuit.

În cadrul categoriei de vârstă MS 50+, cu cel mai mare tablou, dar şi cu cei mai redutabili jucători, România a fost reprezentată de Sorin Donescu (Altius Tenis Club Bucureşti), în prezent numărul 12 mondial, şi Hari Niculae (Asociaţia Harry Tennis Club).

Sorin Donescu, cap de serie 2, a jucat în semifinală cu câştigătorul categoriei, cehul Jiri Prutyszyn, pierzând la limită cu 3-6, 6-7(3), iar Hari Niculae, în sferturi, a fost învins de germanul Oliver Vogt, cap de serie nr.1, finalist.

În schimb, perechea Sorin Donescu / Hari Niculae a jucat finala categoriei MD 50+, pierdută din păcate la perechea Henrik Mueller-Frerich / Jiri Prutyszyn, informează Federaţia Română de Tenis.

La MS 55+, Ovidiu Petrescu (Altius Tenis Club, Bucureşti), după victoria la mare luptă împotriva suedezului Kent Olsson, cap de serie nr.10, a cedat în optimi în faţa lituanianului Arvydas Tverijonas, scor 5-7, 6-7 (4), cu care a făcut apoi pereche la MD 55+, pierzând în sferturi la perechea Bart Theelen / Sergey Korolev, cap de serie nr. 1 și finalişti ai probei.

Un alt reprezentant al tenisului românesc, Ovidiu Dragomir, numărul 19 mondial, a jucat în semifinală, pierzând la câştigătorul categoriei MS 45+, Roberto Menendez Ferre (1).

Foto: Federaţia Română de Tenis / frt.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8387 secunde