Titluri de campioni pentru sportivii de la CS Medgidia, la Cupa României-Kick Light

142

Articole de la același autor

Timp de două zile, Complexul Sportiv „Callatis” din municipiul Mangalia a găzduit întrecerile Campionatului Naţional de Kickboxing la proba K-1 în ring, sport olimpic, şi ale Cupei României la probele de la Tatami (Kick Light, Light Contact şi Points Fighting), pentru copii, cadeţi, juniori şi seniori.

Au participat sportivi reprezentând 21 de cluburi de la Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact (preşedinte Dumitru Mocănaşu, vicepreşedinte Mircea Flavius Mitroescu). La K1, au participat 52 de sportivi, iar la probele de la tatami au fost înscrişi 172 de sportivi, dintre care cei mai mulţi au participat la două probe (Kick-Light şi Light-Contact).

„În prima zi, concursurile au durat nouă ore, iar în a doua, au fost alte trei ore. Nivelul tehnic a fost bun şi în creştere calitativă, faţă de campionatul desfăşurat, tot anul acesta, în luna mai, la Constanţa. Nu au fost accidentări, nu am avut incidente sau evenimente neprevăzute şi se poate afirma că din toate punctele de vedere a fost un campionat reuşit”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia.

Din judeţul Constanţa, au participat doar 10 sportivi de la CS Medgidia, antrenor Iusein Tanior, care au obţinut următoarele rezultate: la Campionatul Naţional K1: Cătălina Ana Maria Dumitrescu, locul II, vicecampioană naţională; la Cupa României, la Kick Light: Marius Ionuţ Bucur, locul I, campion naţional; Ayan Emre Boran, locul I, campion naţional; Larisa Gabriela Ion, locul II, vicecampioană naţională; Bogdan Constantin Bucur, locul III; Alin Ştefan Marcu, locul III; Marian Valentin Marcu, locul III.

„Transmitem felicitările noastre sportivilor şi conducerii clubului, care îi sprijină în mod constant, ca să se antreneze şi să obţină rezultate.

Alte cluburi sportive din judeţul Constanţa, în care se practică sportul Kickboxing şi mai ales proba K1, olimpică, nu sunt afiliate la Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact, nu au antrenori sau instructori atestaţi legal, ci doar foşti sportivi care au obţinut anumite centuri negre, neomologate de către federaţie, care antrenează sportivii ilegal!”, a adăugat preşedintele Florin Iordănoaia.

XXX

Partenerii care au ajutat la organizarea campionatului şi a cupei sunt Primăria şi Consiliul Local Mangalia, Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Constanţa.

Foto: Clubul Sportiv Marea Neagră

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7141 secunde