FCSB - FCV Farul, în Superliga la fotbal

Tudor Băluţă: „Presiune este la orice meci, indiferent de locul din clasament”

92
Tudor Băluţă: „Presiune este la orice meci, indiferent de locul din clasament” - 1-1674826655.jpg

Articole de la același autor

Meci extraordinar de dificil pentru FCV Farul, care, în cadrul etapei a 23-a a Superligii la fotbal, va întâlni, duminică, 29 ianuarie, de la ora 19.00, în deplasare, pe FCSB.

Înfrântă, runda precedentă, chiar la Ovidiu, 0-3 cu campioana CFR Cluj, formaţia antrenată de Gheorghe Hagi a fost detronată din fotoliul de lider (locul 2, 45 p) şi simte tot mai tare în ceafă răsuflarea FCSB-ului (locul 3, 41 p), care nu mai face niciun pas greşit.

„Ne-am fi dorit un rezultat mai bun cu CFR, am fost dezamăgiţi, acum ne focusăm doar pe meciul de duminică, cu FCSB. Avem tot ce ne trebuie pentru a merge acolo să luăm cele trei puncte. Contra CFR-ului, au fost greşeli în apărare pe care sper să le eliminăm la partida ce urmează. Trebuie să fim mai periculoşi pe faza de atac, să ne creăm mai multe ocazii. Presiune este la orice meci, indiferent de locul pe care îl ocupi în clasament”, a declarat, vineri, 27 ianuarie, în cadrul unei conferinţe de presă, mijlocaşul Tudor Băluţă.

Fotbalistul Farului este de părere că lipsa lui Alexi Pitu, recent transferat la Girondins Bordeaux (Franţa, Ligue 2), nu se va simţi.

„Pitu a fost un jucător important pentru noi în acest sezon, dar avem un grup bun şi cu siguraţă vom reuşi să suplinim absenţa lui Pitu”, s-a arătat încrezător fotbalistul Farului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5887 secunde