Carieră / Academia Națională de Fotbal: Au început înscrierile pentru cursul de Managementul stadioanelor

177
Carieră / Academia Națională de Fotbal: Au început înscrierile pentru cursul de Managementul stadioanelor - 1-1674744188.jpg

Articole de la același autor

Pe 2 februarie, Academia Națională de Fotbal organizează cursul de Managementul stadioanelor, centrat pe principiile de bază privind gestionarea stadioanelor pentru organizarea evenimentelor. Înscrierile sunt deschise până marți, 31 ianuarie.

„Turneele finale pe care România le-a organizat (UEFA EURO 2020) și pe care urmează să le găzduiască (UEFA Under 21 Championship) ne-au oferit ocazia să adunăm bune practici în domeniul organizării de evenimente; așadar, putem veni în sprijinul administratorilor de stadioane din țară, mai ales în contextul în care multe dintre arenele nou construite au nevoie de experți care să le gestioneze”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal.

Cursul de Managementul stadioanelor va avea loc pe 2 februarie, la Stadionul Giulești, una dintre arenele care vor găzdui meciuri la Campionatul European U21 din această vară. Sesiunile vor fi livrate de către experții FRF și vor acoperi o gamă largă de zone - de la construirea de noi stadioane, la soluții tehnice, terenul de joc sau inovații tehnologice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2432 secunde