Tenis / Alexandru Coman, Maria Ciubotaru și Cara Maria Meșter, primele victorii la un turneu de Grand Slam

86
Tenis / Alexandru Coman, Maria Ciubotaru și Cara Maria Meșter, primele victorii la un turneu de Grand Slam - 1-1674744501.jpg

Articole de la același autor

Jucătorii de tenis români Maria Daciana Ciubotaru şi Mihai Alexandru Coman au obținut primele lor victorii pe tablourile principale ale probelor de simplu juniori de la Australian Open, dar, din păcate, au fost eliminați în turul al doilea. De asemenea, Cara Maria Meșter a obținut primul succes pe tabloul de dublu la competiția din Australia, informează Federaţia Română de Tenis.

Alexandru Coman, cap de serie numărul 5, a trecut în turul al doilea după o victorie în trei seturi, 7-6 (6), 3-6, 6-4, obținută în fața italianului Lorenzo Carboni, un jucător venit din calificări. Apoi, jucătorul legitimat la CSA Steaua București a fost eliminat, în turul doi, de polonezul Tomasz Berkieta, scor 7-6 (7/4), 6-1.

La junioare, Maria Daciana Ciubotaru, legitimată la CSM Focșani, jucătoare venită din calificări, a trecut primul tur de reprezentanta gazdelor, Alana Subasic, scor 7-5, 6-1, dar a fost învinsă, în turul secund, de sportiva Ena Koike, cap de serie 11, scor 6-2, 6-4.

La dublu junioare, perechea Cara Maria Meşter / Sonja Zhiyenbayeva (Germania) va juca în turul doi, în ultimul meci de pe terenul 13, contra perechii formată din Luciana Moyano (Argentina) şi Amelie Smejkalova (Cehia). Asta după ce, în turul inaugural, ele au trecut, scor 6-7, 6-3, 10-7, de perechea W. Ewald / W. Yang. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5153 secunde