Un tenisman din Constanța, campion în turneul din Malta

302

Articole de la același autor

Tânărul tenisman constănțean Sergiu Medeșan a încheiat competițiile naționale și internaționale la categoria U16 prin participarea la turneul internațional Marsa Tennis Europe U16, organizat în Malta, în perioada 30 noiembrie - 6 decembrie, unde a devenit campion în proba de dublu, alături de partenerul său, Andre Biciusca Meinertz (Danemarca). 


Concursul din Malta este cel mai puternic turneu de tenis din Europa la categoria U16 de la sfârșitul sezonului 2015. La turneu, au participat 64 de jucători pe tabloul principal și pe tabloul de calificări. 


Medeșan și Meinertz i-au avut drept adversari în finala probei de dublu pe spaniolii Jose Joaquin Miranda Cisneros și Alejandro Serret Agelet de Saracibar, în fața cărora s-au impus în trei seturi, scor 6-2, 6-7 (5), 10-6, după un meci spectaculos, care a durat două ore și 15 de minute. 


La proba de simplu, constănțeanul a ajuns în sferturile de finală, fază în care a fost eliminat, scor 1-6, 2-6, de un jucător din Cipru, Demetris Liveras. 


Sergiu Medeșan este legitimat la Asociația Break Tenis Club din Mamaia (antrenor, George Van-ghele), are 16 ani și este elev în clasa a X-a la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" din Constanța. 


Începând de anul viitor, juniorul va participa numai la competiții interne și internaționale U18 și seniori. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5599 secunde