Veste excelentă pentru Irina Begu și Sorana Cîrstea! Cu cine vor juca la Adelaide în primele zile ale lui 2023

359
Veste excelentă pentru Irina Begu și Sorana Cîrstea! Cu cine vor juca la Adelaide în primele zile ale lui 2023 - irina-1672503669.jpg

Articole de la același autor

Irina Begu (34 WTA) și Sorana Cîrstea (45 WTA), cele două jucătoare din România acceptate direct pe tabloul principal la turneul WTA 500 de la Adelaide (Australia, 1 – 8 ianuarie), au avut noroc la tragerea la sorți, potrivit Gândul

Sâmbătă dimineață s-a tras la sorți tabloul principal al turneului WTA 500 de la Adelaide, dotat cu premii în valoare totală de 703.580 de dolari.

Atât Irina Begu, cât și Sorana Cîrstea au avut parte de noroc și în primul tur vor întâlni adversare accesibile, venite din calificările competiției australiene.


Irina Begu și Sorana Cîrstea vor înfrunta adversare venite din calificări la turneul de la Adelaide, care deschide noul sezon din tenisul feminin! Româncele au fost norocoase, având în vedere că pe tablou se află numeroase jucătoare de top: Ons Jabeur (Tunisia, 2 WTA), Aryna Sabalenka (Belarus, 5 WTA) – cele două au bye în primul tur, Daria Kasatkina (Rusia, 8 WTA), Veronika Kudermetova (Rusia, 9 WTA) sau Danielle Collins (SUA, 14 WTA).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5513 secunde