Victor Pițurcă a dat verdictul în privința calificării României la EURO 2024

218
Victor Pițurcă a dat verdictul în privința calificării României la EURO 2024 - piturca-1698257035.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională a României va juca împotriva Israelului (18 noiembrie, în deplasare) și Elveției (21 noiembrie, pe teren propriu) în ultimele două partide din Grupa I a preliminariilor EURO 2024.

Astfel, înaintea celor două meciuri decisive pentru calificarea „Tricolorilor” la turneul final, selecționata condusă de Edward Iordănescu (45 de ani) se află pe primul loc în grupa de calificare (cu 16 puncte adunate în 8 etape), la un punct în fața Elveției (ocupanta locului al doilea, cu 15 puncte în 7 meciuri) și la 5 puncte în fața Israelului (ocupanta locului al treilea, cu 11 puncte acumulate în 6 partide).

Victor Pițurcă (67 de ani), antrenorul echipei naționale care a contribuit la ultima calificare a „Tricolorilor” la un turneu final, la EURO 2016, a dat verdictul în privința șanselor pe care le are selecționata pregătită de Edi Iordănescu să meargă la EURO după o pauză de 8 ani. Concret, fostul antrenor al echipei naționale a susținut că, în opinia sa, România este calificată în proporție covârșitoare, de 99%, la turneul final.

„Eu cred că în proporție de 99% suntem calificați. Au fost 8 meciuri, n-am pierdut niciunul, suntem pe primul loc, deci șanse mari să ne calificăm. A fost dificil, n-au fost jocuri reușite, dar la echipa națională trebuie să obții punct, puncte. Nu contează foarte mult aspectul jocului, dar trebuie să ne gândim în perspectivă, să ne gândim ce se va întâmpla după ce ne vom califica”, a spus Pițurcă, într-un interviu acordat Sport.ro. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5614 secunde