Viitorul Constanța capitulează în lupta pentru titlu

107
Viitorul Constanța capitulează în lupta pentru titlu - viitorul-1457255407.jpg

Articole de la același autor

Astra Giurgiu a reușit aseară, să învingă Viitorul Constanța cu scorul de 2-0, în cadrul primei etape a play-off-ului. Giurgiuvenii au fost conduși de pe bancă de Bogdan Andone, deoarece Marius Șumudică fost suspendat șase luni, în urma scandalului cu pariuri în care este implicat.

Acest lucru nu a fost o problemă pentru gazde care au reușit să învingă Viitorul grație golurilor marcate de Valerică Găman, în minutul 35, după o reluare de cap, și Denis Alibec în minutul 88. Fostul jucător al Viitorului a reușit să marcheze cu un șut la colțul lung lăsându-l fără speranțe pe tânărul portar al oaspeților, Arpad Tordai (19 ani).

La sfârșitul partidei, Gheorghe Hagi s-a considerat ghinionist și a rugat pe toată lumea să scoată din ecuația titlului echipa sa.

Echipe de start:

Astra Giurgiu (antrenor Bogdan Andone): Gavrilaș - Queiros, Geraldo, Găman(cpt), Morais – Boldrin(Lovin 65), Seto, Teixeira – Boudjemaa(D.Florea 82), Alibec, De Amorim(D.Niculae 58).

Viitorul Constanța (manager tehnic Gheorghe Hagi): Tordai – Benzar, Boli, Hodorogea, Cr.Ganea – R.Marin(V.Rusu 82), Nedelcu(I.Filip 74), De Lucas(B.Nicoliță 65) – Fl.Tănase, A.Chițu, I.Hagi(cpt)

În urma acestei victorii Astra Giurgiu rămâne lidera Ligii întâi, cu 29 de puncte, în timp ce Viitorul staționează pe poziția a patra, cu 23 de puncte.

Astăzi, de la ora 20:30 are loc o altă partidă din play-off, derby-ul României dintre Dinamo București și Steaua București. Cele două s-au întâlnit ultima dată joi, în turul Cupei României, partidă ce s-a terminat nedecis, scor 0-0.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3769 secunde