Galerie foto. Academia "Gheorghe Hagi" și Universitatea "Ovidius", parteneriat în premieră

286
Două instituții de prestigiu ale județului Constanța și-au dat mâna și au semnat, în premieră, un parteneriat de colaborare. Este vorba despre Universitatea "Ovidius" din Constanța și Academia "Gheorghe Hagi". 


"Sportul este un domeniu în care, dacă investești, obții performanță. Suntem alături de Academia Hagi atât în sport, cât și în alte domenii. Ne onorează că Academia este prima instituție cu care semnăm un astfel de parteneriat", a declarat Sorin Rugină, rectorul Universității "Ovidius" din Constanța. 


Acest parteneriat vizează în primul rând asigurarea orelor de studiu necesare jucătorilor, pentru a promova examenul de Bacalaureat. "De mulți ani n-am mai ajuns într-un cadru de învățământ să stau și să vorbesc. Stăm la dispoziția acestor copii pentru a-i educa și a-i crește. În tot ce am făcut până acum, am încercat să devin cel mai bun, bazat pe un comportament ireproșabil. Asta îmi doresc să se întâmple și cu acești copii", a adăugat Gheorghe Hagi, fondatorul Academiei "Gheorghe Hagi".  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5015 secunde