Noutăți la "Ovidius". Cine analizează implicarea profesorilor în scandalul scriitorilor din penitenciare

710
6
Noutăți la

Articole de la același autor

În timp ce în învățământul preuniversitar calendarul concursului pentru acordarea gradației de merit se reia începând cu 8 februarie, la Universitatea "Ovidius" din Constanța acest calendar dedicat personalului didactic auxiliar are prevăzută astăzi ultima zi de depunere la Registratură.

De mâine și până pe 29 ianuarie vor fi analizate și evaluate dosarele, iar în prima zi a lunii februarie sunt așteptate contestațiile. Pe 3 februarie dosarele vor fi aprobate în consiliul de administrație și pe 4 februarie vor fi validate de Senat.

Același parcurs al aprobării și validării l-a străbătut și recent înființata comisie de analiză a implicării Universității "Ovidius" din Constanța, ca urmare a contextului creat prin semnarea de către cadre didactice a unor recomandări persoanelor aflate în regim de detenție. Comisia îl are ca președinte pe șeful Serviciului juridic și contencios - c.j. Loredana Dan, iar ca membri pe lect. univ. dr. Alexandru Bobe (decan Facultatea de matematică și informatică) și șef lucr. univ. dr. ing. Dragoș Florian Vintilă (decan Facultatea de construcții).

Reamintim că în clasamentul universităților care au girat lucrările "științifice" ale pușcăriașilor, "Ovidius" se situează în primele zece, cu lucrări "recomandate" de prof. univ. dr. Gheorghe Negoescu, prof. dr. Dumitru Cristea, prof. univ. dr. Anca Cristina Stanciu, pr. prof. univ. Teodosie (de două ori), prof. univ. dr. Marian Cojoc (de trei ori), prof. univ. Virgil Frunză, conf. univ. dr. Cristian Moșnianu (de două ori), preot prof. Vasile Nechita (conform hotnews.ro). 

Comentează știrea

marsida
25 ianuarie 2016
pentru mosneanu

cristi, dragule, ce ne facem? ne-au prins!

adevar
26 ianuarie 2016
adevar

Romani sunt cel mai prost si mizerabil popor . Cum poti sa spui tu la un traficant de copii strain profesor . daca tot ati intrat in ue se spune gunoi

univ
26 ianuarie 2016
legalitate?

Nu la Ovidius!! Suntem pierduti, nu exista nici o sansa pentru cadrele didactice oneste, serioase si competente. E universitatea lor si fac ce vor cu noi. Mafia a pus stapanire pe tot, conduce si controleaza. Primii pedepsiti sunt cei care mai au curajul sa spuna adevarul.

Ahmad
26 ianuarie 2016
Dragoste

Sunt alaturi de cris m. Este un tip fff dulce.

preuniversitar
26 ianuarie 2016
mirare

Si in mediul universitar este la fel? Tot asa ca si in licee si scoli? Adica troneaza cei sustinuti de undeva, si cu pile undeva? Suntem la pamant atunci, cu toata educatia din Romania! Cand se vor schimba lucrurile, sau mai bine zis, se vor schimba vreodata???

Răspuns la: legalitate?
Adăugat de : univ, 26 ianuarie 2016
Nu la Ovidius!! Suntem pierduti, nu exista nici o sansa pentru cadrele didactice oneste, serioase si competente. E universitatea lor si fac ce vor cu...
mentionare
26 ianuarie 2016
pentru toti boii

mare "noutate"! vai mama voastra de ziaristi! abia asteapta profesorii "puscariasilor" sa va faca plangeri penale in nume propriu pentru abuzuri in serviciu (acestei asa mari comisii). ce ne vom rade! universitate de doi lei

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3098 secunde