Viorel Simion îl înfruntă pe Berincik cu centura WBO pe masă

46

Articole de la același autor

Boxerul român Viorel Simion va lupta, joi, la Brovari, cu ucraineanul Denis Berincik, care îşi pune în joc centura de campion WBO International la categoria uşoară.

„Am un meci important şi destul de greu, dar am muncit mult pentru asta. Urc două categorii peste ceea ce făceam eu, dar îmi convine, mă simt OK. Sper să şi fac o figură bună, să bat şi să vin cu centura acasă.

L-am văzut pe ucrainean, tehnic nu mă depăşeşte, dar ca forţă, da. Pentru că el vine de la 63,5 kg şi contează câteva grame în plus, dar câteva kilograme. Deşi meciul este la el acasă, sunt obişnuit, aşa cum am făcut meciuri frumoase şi în afară - şi în Anglia, şi în America - sper şi acesta să fie unul foarte frumos”, a declarat Viorel Simion.

Meciul va putea fi urmărit la TVR 1, de la ora 21.30.

Conform Agerpres, Simion, care va împlini în curând 39 de ani, revine în ring după o absenţă de aproape 18 luni. Medaliat cu bronz, ca amator, la Europene şi Mondiale, participant la Jocurile Olimpice de la Atena 2004, Simion a deţinut la profesionişti titlul IBF International la categoria pană şi a adunat 25 de meciuri, din care a pierdut doar trei. O victorie în faţa lui Berincik l-ar aduce pe Simion în primii cinci la această categorie şi ar putea lupta în curând pentru titlul mondial.

Denis Berincik a fost vicecampion olimpic (2012) şi mondial la amatori (2011), iar la profesionişti este neînvins în 13 meciuri disputate. Din 2018, boxerul ucrainean deţine centura WBO International. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4163 secunde