Volei / Un sezon de excepţie! Gianni Crețu a câștigat Liga Campionilor cu echipa sa, ZAKSA

156
Volei / Un sezon de excepţie! Gianni Crețu a câștigat Liga Campionilor cu echipa sa, ZAKSA - 1-1653289821.jpg

Articole de la același autor

Performanță excepțională reușită de antrenorul român de volei Gianni Crețu. Acesta a cucerit trofeul Ligii Campionilor la masculin cu echipa sa, Grupa Azoty Kedzierzyn-Kozle, mult mai cunoscută sub numele de ZAKSA.

În finala Ligii Campionilor, formația poloneză a învins, cu scorul de 3-0 (25-22, 25-22, 32-30), pe Itas Trentino, la capătul unui meci disputat la Ljubljana și care a însemnat o reeditare a finalei de anul trecut a Ligii Campionilor. Și atunci s-a impus tot ZAKSA, dar cu 3-1, informează Federaţia Română de Volei.

Prezent pentru prima dată în finala Ligii Campionilor, Gianni Crețu a reușit să devină al doilea antrenor român, după Stelian Moculescu, în 2007, care a cucerit cel mai important trofeu continental inter-cluburi după 2000, anul înființării actualului format al Ligii Campionilor. Atunci, Stelian Moculescu realiza acest lucru cu formația germană VfB Friedrichshafen.

Cu acest succes, Gianni Crețu (53 de ani) încheie un sezon perfect, în care a realizat „tripla”. El a cucerit, în afara Ligii Campionilor, și titlul în Polonia, dar și Cupa în țara care este campioana mondială en-titre.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Volei / CEV 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6077 secunde