Voleibaliştii constănţeni, set câştigat pe terenul liderului Steaua Bucureşti

167

Articole de la același autor

Voleibaliştii de la CSM Constanţa au avut o misiune dificilă pe terenul liderului Diviziei A1, CSA Steaua Bucureşti. Disputat sâmbătă, 25 februarie, în etapa a 20-a, meciul din Sala Regimentului de Gardă a început cu un set adjudecat la pas de gazde, 25-15, însă formaţia antrenată de Răzvan Parpală şi Florin Voinea a răspuns cu un 25-20 care a egalat situaţia la general. Steliştii au dominat categoric următoarele două parţiale, 25-13 şi 25-10, închizând meciul, 3-1 scor final.

Pentru CSM Constanţa, au evoluat: Druţă 16 puncte, Asmarandei 6 p, Nejic 6 p, Vidoni 5 p, Grigore 3 p, Arquez 1 p, Frîncu 1 p, Gavriz - libero. Mai puţin inspirat la fileu, Vidoni a fost cel mai eficient la recepţie, cu 24 de preluări (62% pozitive, 33% excelente).

Etapa următoare, miercuri, 1 martie, CSM Constanţa va juca, pe teren propriu, cu CSU Suceava.

XXX

În schimb, voleibalistele de la CSM Constanţa au obţinut cea de-a opta victorie din acest sezon al Diviziei A2. Echipa antrenată de Florin Voinea şi Radu Began a continuat seria succeselor cu un categoric 3-0 pe terenul penultimei clasate, CSM Focşani.

A fost un meci controlat de formaţia de pe litoral, care s-a impus clar în toate cele trei seturi: 25-20, 25-18, 25-21. Un meci în care constănțeanca Loredana Hodorogea a revenit pe parchet după aproape un sezon, debutând pentru CSM. 




Etapa viitoare, sâmbătă, 4 martie, de la ora 13.00, la sala de jocuri a Complexului Sportiv „Tomis” din strada Flămânda, este programat duelul primelor clasate din Seria Est: CSM Constanţa - CSU Galaţi. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.1062 secunde