Willian Brown s-a despărţit de BC Athletic. Va juca în liga NBL din Cehia

205
Willian Brown s-a despărţit de BC Athletic. Va juca în liga NBL din Cehia - willian-1623434419.jpg

Articole de la același autor

Baschetbalistul Willian Brown este primul jucător din lotul folosit de BC Athletic Neptun Constanţa în sezonul recent încheiat care semnează un angajament cu o altă echipă. Jucătorul american va evolua în următorii doi ani la Basket Jindrichuv Hradec, în liga NBL din Cehia, informează conducerea grupării de pe litoral.

Ajuns la Constanţa în luna septembrie a anului 2020, Willian Brown a jucat 23 de meciuri pentru „Gladiatorii din Tomis”, fiind printre cei mai apreciaţi jucători defensivi şi spectaculoşi ai echipei de la malul mării, cât şi din întreaga Ligă Naţională.

Cel mai bun meci al său s-a consemnat chiar în ultima partidă a sezonului, când BC Athletic Neptun Constanţa a întâlnit pe BC CSU Sibiu, Brown încheind partida în „double double”, cu 15 puncte, 10 recuperări, două pase decisive şi trei blocaje în 26 de minute petrecute pe parchet.

„Îi mulţumim pentru evoluţiile în tricoul Constanţei şi îi urăm mult succes în viitor”, a transmis team-managerul BC Athletic, Andrei Talpeş.

BC Athletic Neptun Constanţa a readus, zilele trecute, baschetul în Piaţeta Perla din Mamaia, cu mini antrenamente, concursuri şi chiar şi slam-dunk-uri reuşite de juniori. Copiii nu au stat pe margine nici la concursurile cu cărucioare de cumpărături şi nici la dansuri, într-un eveniment plin de mişcare, culoare şi voie bună. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4346 secunde