Alegeri europarlamentare 2019: reguli drastice impuse de Facebook celor care vor reclame politice. Ce trebuie să demonstreze

313
Alegeri europarlamentare 2019: reguli drastice impuse de Facebook celor care vor reclame politice. Ce trebuie să demonstreze - jmhhc2g9zwzkztuwotnkngmxzju3zwfk-1553868102.jpg

Articole recomandate

Richard Allan, vicepreședintele Facebook privind politici globale, a declarat că scopul noilor reguli este să se asigure că rețeaua socială nu este folosită de agenți străini pentru a influența alegerile și să garanteze că "oamenii vor avea o vizibilitate totală a tuturor acțiunilor de campanie care vor avea loc", scrie news.ro.


Restricțiile se vor aplica pentru mesajele obișnuite de campanie pentru susținerea unui candidat sau partid dar și pentru "reclame bazate pe un caz anume". Cele din urmă conțin șase categorii "de zone controversate din punct de vedere politic" precum "valorile politice, imigrația, securitatea și politica externă, drepturile civile și sociale, politicile privind mediul și economia".

De asemenea, creatorii de reclame vor trebui să includă date de contact pe paginile lor pentru ca grupările de monitorizare să îi poată contacta.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5003 secunde