Apple a lansat o versiune îmbunătățită a playerului iPod touch

197
Apple a lansat o versiune îmbunătățită a playerului iPod touch - overviewhero-1436979585.jpg

Articole recomandate

Grupul informatic american Apple Inc a lansat miercuri pe piață o versiune îmbunătățită a playerului iPod touch, într-un moment în care producătorul telefoanelor iPhone vrea să crească popularitatea noul său serviciu de muzică online, transmite Agerpres.ro.

iPod a fost un player portabil revoluționar în anul 2001 când a fost introdus, însă în ultimii ani a fost înlocuit de smartphone-uri.

Noul iPod touch are același chip A8 ca și telefonul mobil iPhone 6, o cameră iSight de 8 megapixeli. În plus, noile modele de iPod vor fi disponibile în opt culori, inclusiv auriu, silver, roz, roșu și gri.

Apple a precizat că noul iPod va fi comercializat începând de miercuri la un preț de 199 de dolari pentru modelul cu o memorie de 16GB, 249 de dolari pentru modelul de 32GB și 299 de dolari pentru modelul de 64GB. În plus, pentru prima dată Apple a lansat și un model de iPod cu o memorie de 128 GB la un preț de 399 de dolari.

În ultimul trimestru al anului trecut Apple a vândut doar 2,6 milioane playere iPod, de pe urma cărora a câștigat 410 milioane de dolari. Este vorba de o mică parte din veniturile totale de 42,1 miliarde de dolari înregistrate de Apple în acel trimestru, venituri care au fost asigurate în mare parte de vânzările de telefoane iPhone.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2145 secunde