Apple retrage sute de produse de pe piață din cauza riscului de incendiu

197
1

Articole de la același autor

Gigantul informatic Apple le-a cerut utilizatorilor de boxe portabile Beats Pill XL să returneze produsul din cauza unor probleme la bateria acestuia care se poate supraîncălzi. 


De la lansarea sa pe piață, în noiebrie 2013, acest produs a fost vândut în peste 230000 de exemplare numai în America de Nord. 
Nu a fost dezvăluit numărul boxelor afectate de această retragere însă compania a ținut să specifice că acțiunea nu afectează și alte produse Beats sau Apple. 


Cei care vor trimite boxele înapoi către producător vor primi suma de 325 de dolari dacă vor completa un formular online pe pagina de internet a acestuia, a mai anunțat compania. 


Compania Beats, producător de echipamente audio a fost cumpărată de Apple anul trecut în luna mai pentru aproximativ 3 miliarde de dolari. 


Comentează știrea

rodica
4 iunie 2015
proiect

Succesul vine pentru cei care au o conștiință de succes. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5504 secunde