Apple, schimbări importante! Sunt vizate inclusiv telefoanele iPhone

1255
Apple, schimbări importante! Sunt vizate inclusiv telefoanele iPhone - kwcjavdkbrd548xlhkfwcc-1673424329.jpg

Articole recomandate

Grupul american Apple Inc intenţionează ca, începând din 2024, să utilizeze propriile sale display-uri în dispozitivele mobile, în încercarea de a-şi reduce dependenţa de parteneri precum Samsung şi LG şi pentru a produce mai multe componente in-house, informează Bloomberg citând surse din apropierea acestui dosar, scrie Agerpres.

Potrivit surselor, Apple intenţionează să înceapă să facă trecerea la propriile sale display-uri pentru cele mai scumpe modele de Apple Watch de la finele anului următor. Trecerea de la actualele ecrane de tip OLED, la o tehnologie denumită microLED, ar urma să vizeze şi celelalte dispozitive produse de Apple, inclusiv telefoanele iPhone.

Toate aceste schimbări fac parte dintr-un efort mai amplu destinat înlocuirii componentelor venite de la furnizori cu componente produse in-house, un efort care ar urma să confere Apple un control mai mare asupra design-ului şi performanţelor produselor sale. Gigantul american a renunţat deja la cipurile produse de Intel Corp. pentru computerele Mac în favoarea propriilor sale cipuri şi intenţionează să facă la fel şi cu alte componente centrale din telefoanele iPhone.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4199 secunde