Atenție ce emailuri deschideți zilele acestea!

362
Atenție ce emailuri deschideți zilele acestea! - gwtechnologysolutionsvirusdetect-1415531453.jpg

Articole recomandate

Prea frumos ca să fie adevărat! La această concluzie au ajuns mii de români, care au primit în adresele de email înștiințarea că au câștigat un sejur la munte, la hoteluri din Poiana Brașov sau Sinaia. Hotelierii susțin însă, că nu au astfel de oferte și nu au organizat concursuri cu premii în sejururi în această perioadă. Specialiștii atenționează că e-mailul este un virus care vă poate afecta calculatorul.


Mulți dintre cei care au primit acest mesaj au conturi de Yahoo Mail. Mesajul este atrăgător atunci când este citit iar la expeditor apar nume fictive, necunoscute celui care primește e-mailul.


"Ești câștigător! O petrecere de sfârșit de săptămână împreună cu cei apropiați!". Esta este unul dintre miile de mesaje pe care le primesc utilizatorii pe adresele personale de e-mail", scrie digi24.ro.



Specialiștii în informatică spun că mesajul conține un contor, care îi deconspiră caracterul de mail virusat sau spam. Dacă atașamentul din mesaj este deschis, virusul poate încetini calculatorul personal, poate șterge din datele stocate în computer sau poate trimite automat mai departe mailuri virusate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Noiembrie 2014
Stire din Tehnologie : iPad Air 2 a ajuns în România
Pagina a fost generata in 0.3209 secunde