Descarcă de AICI aplicaţia INFOCONS pentru a fi în siguranţă, în orice vacanţă!

530
Descarcă de AICI aplicaţia INFOCONS pentru a fi în siguranţă, în orice vacanţă! - infocons-1654758961.jpg

Articole de la același autor

Se apropie mini-vacanța de Rusalii, prilej de a pleca în vacanța în țară sau în străinătate! Rusaliile se sărbătoresc pe 12 iunie (duminică, prima zi de Rusalii) și pe 13 iunie (luni, a doua zi de Rusalii), fiind o săbătoare importantă pentru creștini.
 Pentru aceasta, Aplicația GRATUITĂ InfoCons ce îți pune la dispoziție:


- lista unităților de cazare clasificate;


- lista agențiilor de turism licentiate;


- lista unităților de alimentație publică clasificate.


Cum te ajută Aplicația GRATUITĂ InfoCons în vacanță?


Chiar și în vacanța, siguranța ta și a familiei tale este pe primul loc! Indiferent de locația aleasă de pe teritoriul României, Aplicația GRATUITĂ InfoCons te ajută să te asiguri că locul în care îți vei petrece vacanța este clasificată. Astfel, poți evita încă de la început surprizele neplăcute din vacanță!


Mai mult decât atât, fie că alegi să îți petreci vacanța în România sau în afara țării, prin Aplicația GRATUITĂ InfoCons poți verifica lista agențiilor de turism licențiate.


Sectiunea dedicată listelor cu unitățile de cazare autorizate și agențiilor de turism acreditate poate fi accesată prin pictograma cu cele trei puncte. Odată accesată pictograma, poți verifica listele cu unitățile de cazare clasificate și agențiilor de turism licentiate, accesând „Fii în siguranță în vacanță!”.


Aplicația GRATUITĂ InfoCons este disponibilă pentru orice sistem de operare IOS, Android și Huawei și poate fi descărcată AICI.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5874 secunde