Noi reguli impuse de WhatsApp, de luna aceasta. Sunt vizați toți utilizatorii

1041
Noi reguli impuse de WhatsApp, de luna aceasta. Sunt vizați toți utilizatorii - reguli-noi-whatsapp-1712503208.jpg

Articole de la același autor

WhatsApp a luat noi măsuri pentru confidențialitatea utilizatorilor,a transmis compania Meta. Utilizatorii nu mai pot face capturi de ecran și nici nu mai pot filma ecranul telefonului în anumite situații. Măsură de confidențialitate se aplică doar despre mesajele temporare „view once”. Funcția este limitată doar la aceste tipuri de conținut. Prin urmare, utilizatorii pot face capturi de ecran pentru alte mesaje.


Noi reguli impuse de WhatsApp utilizatorilor se aplică din luna aprilie.


Atunci când utilizatrorii trimit un mesaj „view once”, destinatarul nu va putea să-l păstreze sau să-l salveze, însă mare atenție, poate face o poză cu un alt dispozitiv pentru a revedea conținutul. Această nouă funcție a fost lansată inițial pentru utilizatorii versiunii beta, însă, în scurt timp va fi implementată pentru toți utilizatorii.


Potrivit WABetaInfo.com, una dintre cele mai așteptate schimbări este posibilitatea de a partaja actualizările de stare pe Instagram. Astfel, utilizatorii aplicației de chiat vor putea interconecta platformele sociale, după cum Meta a anunțat în luna martie. Această funcție va permite utilizatorilor să-și împărtășească starea WhatsApp direct în povestea lor de pe Instagram, simplificând astfel procesul de partajare a conținutului.


WhatsApp pregătește și alte schimbări pentru utilizatori


O altă noutate interesantă este capacitatea de a partaja sunet în timpul unui apel video. Această funcție va aduce o nouă dimensiune comunicării pe WhatsApp, permițând utilizatorilor să se bucure de experiențe multimedia complete atunci când interacționează cu prietenii și familia.


WhatsApp nu este singura aplicație care interzice print-screenul în cazul mesajelor „view once”. Instagram și Snapchat au interzis la această funcție, pentru a se asigura confidențialitatea mesajelor. De altfel, pe snapchat mesajele se șterg de la sine, persoana cu care comunici va vedea imediat faptul că ai făcut print screen, fie la conversație, fie la o poză. În trecut, compania Meta a fost nevoită să ia mai multe măsuri pentru protecția utilizatorilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4213 secunde