Volkswagen taie investițiile cu un miliard de euro pe an

235
1
Volkswagen taie investițiile cu un miliard de euro pe an - vw-1444741885.jpg

Articole recomandate

Volkswagen își reduce drastic cheltuielile. Primul pas: tăierea investițiilor cu un miliard de euro în fiecare an.



Pentru a-și salva reputația, constructorul auto german a anunțat schimbări majore în strategia destinată clasei de motoare diesel. Se va pune accentul pe eficiența consumului de carburant și pe introducerea unor noi tehnologii la nivelul sistemului de emisii de noxe care să respecte și cele mai riguroase standarde de mediu, transmite Digi24.ro.

În paralel, se va lucra la implementarea unei noi generații de mașini electrice, atât la categoria automobile, cât și pentru vehicule comerciale. Volkswagen încearcă să gestioneze efectele scandalului Dieselgate, în care a recunoscut că a introdus pe 11 milioane de mașini diesel un soft care manipulează performanțele în testele de mediu.



Comentează știrea

Cosmin
13 octombrie 2015
Ne veti gasi mereu!

Ne veti gasi mereu! Suntem o echipa in plina ascensiune si prezenti peste tot. Si mereu vom fi vazuti, pentru ca suntem ambitiosi si nu ne lasam pana cand nu reusim! Si inca mai avem nevoie de colaboratori la fel de ambitiosi, care vor cu putere un viitor mai bun, prosperitate si succes. Veniti acum in echipa noastra si castigati bani! Cereti toate detaliile la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Tehnologie : Sony ar putea renunța la telefoane
Marţi, 29 Septembrie 2015
Stire din Tehnologie : WhatsApp: NU DESCHIDEȚI aceste mesaje
Pagina a fost generata in 0.5214 secunde