WhatsApp introduce o nouă funcție pentru utilizatori: Mesaje video de până la 60 de secunde

4265
WhatsApp introduce o nouă funcție pentru utilizatori: Mesaje video de până la 60 de secunde - skynewswhatsappapp5715669-1690525066.jpg

Articole de la același autor

WhatsApp a anunțat că utilizatorii vor putea să înregistreze și să trimită scurte videoclipuri personale direct în conversații. Aplicația de mesagerie a motivat că mesajele vocale au schimbat modul în care oamenii comunică, dovedindu-se o modalitate mai rapidă și sigură, motiv pentru care acum introduce mesajele video instantanee. Noua facilitate va fi disponibilă în următoarele săptămâni.


"Mesajele video sunt o modalitate de a răspunde în timp real, cu tot ceea ce vrei să spui și să arăți în 60 de secunde", a notat WhatsApp.


"Credem că va fi o modalitate nostimă de a împărtăși momente cu toată emoția ce poate fi transmisă într-un mesaj video, fie că este vorba de o urare la o aniversare, fie că este râsetul la o glumă sau transmiterea unei vești bune", menționează responsabilii aplicației.


Trimiterea unui mesaj video este la fel de ușoară ca transmiterea unui mesaj vocal. Apăsarea butonului de trimis mesaje face trecerea între modul audio şi cel video. Înregistrarea audio sau video se face la fel, prin ţinerea apăsată a butonului.


De partea cealaltă, mesajele video vor fi redate fără sunet în mod implicit. Utilizatorul trebuie să activeze manual sunetul pentru a auzi mesajul.


Mesajele video sunt securizate, la fel precum cele text.


WhatsApp are peste două miliarde de utilizatori.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7071 secunde