Camerista care îl acuză de agresiuni sexuale pe Strauss-Kahn, fostă prostituată

de Cuget Liber Luni, 04 Iulie 2011 431
Camerista care îl acuză de agresiuni sexuale pe fostul director al FMI Dominique Strauss-Kahn ar lucra și ca prostituată, pentru clienții hotelului, susține tabloidul american New York Post, citat de NewsIn.
"Există informații ... că lua bacșișuri suplimentare, dacă înțelegeți ce vreau să spun. Și nu pentru că ducea prosoape suplimentare", a declarat o sursă din cadrul investigației pentru cotidianul american.
Femeia ar fi fost repartizată la acest hotel pentru că se știa că poate aduce câștiguri mari. "Când ești cameristă la Local 6, când ajungi prima dată în Statele Unite, începi cu hoteluri modeste la JFK (aeroport). Nu începi cu Sofitel", a declarat sursa citată. Femeia are, de asemenea, "o mulțime de cheltuieli - la coafor, salon - plătite de bărbați care nu au legătură cu ea", a adăugat sursa citată.
Potrivit surselor citate de New York Post, detectivii lui Strauss-Kahn au descoperit, de asemenea, dovezi potrivit cărora ea făcea parte dintr-o schemă piramidală care viza imigranți din țara sa de origine, Guineea. "Sunt persoane care au fost victime, care au pretins că ea a abuzat de ele", a adăugat sursa citată.

Comentează știrea

admirator
4 iulie 2011
Asa e cind esti "mare"

Angajezi citi detectivi vrei, care sa declare orice. Cumperi justitia. Revii in partid... Stinga asta, este incorigibila. Toti liderii stingisti sunt prinsi in scandaluri (si sexuale si economice) si nimeni nu le paote face nimic. De ce or ramine femeile subordonate stingii, daca nu sunt respectate? Probabil miscarea feminista e condusa de curve, care sunt in relatii cordiale cu agresorii sexuali depravati din conducerea stingii (mondiale, romane...).

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei