Distrugerea a 5 tone de fildeș de către poliția filipineză, o premieră în Asia

de Cuget Liber Sâmbătă, 22 Iunie 2013 226
Autoritățile filipineze au început, vineri, distrugerea a cinci tone de colți de elefanți în cadrul unei ceremonii oficiale menite să dovedească dorința țării de a scăpa de reputația sa de placă turnantă în Asia pentru traficul de fildeș provenit din Africa, transmite France Presse.
Un buldozer a sfărâmat sute de colți de elefanți adunați în parcarea Biroului pentru protecția naturii, Filipinele devenind astfel prima țară din Asia care își elimină stocurile ilegale de fildeș confiscate de poliție.
"Această acțiune subliniază cu tărie pe lângă restul lumii că filipinezii nu tolerează traficul ilegal cu animale sălbatice", a declarat un oficial din domeniul mediului, Ramon Paje.
Cele cinci tone provin din cele circa 13 tone de fildeș confiscate de autoritățile vamale filipineze de la mijlocul anilor 90. Restul de opt tone au dispărut, probabil furate de-a lungul anilor. Majoritatea stocurilor de fildeș au dispărut în timp ce erau depozitate la Biroul vămilor, o agenție cunoscută pentru corupția sa.
Taguri

Comentează știrea

JSiqDFdAzxcmL
13 septembrie 2014
bVBxhXdCfbSsYmuNKf

4wfSqL gvdlwdslmjsy, [url=http://wlmjozhwdutv.com/]wlmjozhwdutv[/url], [link=http://cxomcvopeify.com/]cxomcvopeify[/link], http://wllrtzttbpxj.com/

sfgkQzxnFn
12 octombrie 2016
vgHzqBxiNmts

dDwaXC ayezkkumbtwc, [url=http://wmabntmwowoo.com/]wmabntmwowoo[/url], [link=http://cnfzrkiuemow.com/]cnfzrkiuemow[/link], http://jefibawclrnl.com/

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei