"Don Juan al Statului Islamic" a fost omorât. A primit peste 10.000 de cereri în căsătorie

de Cuget Liber Marţi, 06 Septembrie 2016 470
Un olandez care lupta în rândul grupării teroriste Statul Islamic, cunoscut pentru că a primit peste 10.000 de propuneri de căsătorie și pentru că posta imagini cu pisici de pe frontul sirian, a fost ucis într-un raid aerian desfășurat în Raqqa, conform unor informații publicate de Daily Mail.
În vârstă de 28 de ani, Israfil Yilmaz a părăsit armata olandeză pentru a intra în rândul jihadiștilor în 2013. Acesta a explicat de mai multe ori pentru presa occidentală implicarea sa în rândul teroriștilor.
El a participat pe rețeaua de socializare Tumblr la sesiuni de întrebări și răspunsuri cu cei care îl urmăreau și de asemenea publica numeroase poze cu pisici, scrie rt.com.

În timpul unui interviu cu o televiziune olandeză, jihadistul a afirmat că nu îi place ideea de a se întoarce în Olanda pentru a comite atentate, dar că nu a ezitat să acorde suportul său pentru cei care au comis atentantul din noiembrie 2015 de la Paris, deoarece acest lucru era corect în contextul în care Franța a atacat Statul Islamic.

Taguri

Comentează știrea

costica
6 septembrie 2016
Nu mai trebuie să aștepți!

Faci bani simplu și repede!Activitatea este usoara si eleganta, plus ca nu e nevoie sa recrutezi oameni in retea. Trebuie doar sa te implici cu seriozitate si sa-ti cladesti un viitor mai bun. Cere acum mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei