Greta Gerwig ar putea regiza un film în cadrul francizei „Cronicile din Narnia”

de Mircea GHIȚĂ Miercuri, 05 Iulie 2023 344
Cineasta Greta Gerwig, al cărei film „Barbie” va fi lansat în curând în circuitul cinematografic, ar putea regiza pentru Netflix un lungmetraj inspirat din romanele din seria „Cronicile din Narnia”, au declarat mai multe surse pentru publicaţia americană The Hollywood Reporter.
Deşi niciun anunţ oficial nu a fost făcut deocamdată, la Hollywood se vorbeşte de multă vreme că Greta Gerwig, care a colaborat cu Netflix la filmul „White Noise” regizat de Noah Baumbag, ar putea regiza un lungmetraj în cadrul francizei „Cronicile din Narnia”. Într-un articol despre ambiţiile hollywoodiene tot mai mari ale grupului Mattel, revista The New Yorker a dezvăluit că Greta Gerwig ar fi semnat un contract pentru a regiza două filme inspirate din romanele scrise de C.S. Lewis.
Netflix nu a răspuns deocamdată solicitărilor primite de la jurnalişti pentru a face declaraţii pe această temă.
În 2018, Netflix a anunţat că a achiziţionat drepturile de adaptare pentru cinematografe şi televiziune a celor şapte romane din seria „Cronicile din Narnia”. După achiziţia din 2018, platforma de streaming americană nu a anunţat încă niciun proiect care să vizeze aceste adaptări.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei