Măsuri de securitate fără precedent în Turcia înaintea prezidenţialelor. Contracandidatul lui Erdogan, cu vestă antiglonţ

de Alina DRACOPOL Duminică, 14 Mai 2023 178
În Turcia crește tensiunea înaintea alegerilor prezidențiale de mâine, iar măsurile de securitate devin din ce în ce mai dure. Se întâmplă după ce surse din cadrul Partidului Republican al Poporului au anunțat că au informații potrivit cărora principalul contracandidat al lui Erdogan ar urma să fie atacat.

Înaintea alegerilor de mâine, cel puțin două sondaje de opinie arată că Erdogan ar putea pierde din primul tur în fața lui Kemal Kilicdaroglu. Potrivit uneia din cercetările efectuate în perioada 10-11 mai pe un eșantion de aproape 4.000 de persoane în 28 de provincii, candidatul la președinție al opoziției unite ar câștiga alegerile în primul tur în fața președintelui actual, iar distanța dintre cei doi ar fi de 7,5 procente.


Kemal Kilicdaroglu, principalul contracandidat al președintelui turc Recep Tayyip Erdogan la alegerile prezidențiale de mâine, a purtat ieri o vestă anti-glonț la un miting electoral. 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei