Dosarul DSK: Nafissatou Diallo dorește să-i fie recunoscut statutul de victimă

de Cuget Liber Joi, 29 Martie 2012 184
Nafissatou Diallo "dorește să i se recunoască statutul de victimă", a declarat ieri avocatul francez al acesteia, Thibault de Montbrial, în prima zi de audiere la New York în cadrul procedurii civile care vizează obținerea de despăgubiri de la Dominique Strauss-Kahn, informează AFP.
"Ea dorește să-i fie recunoscut statutul de victimă și realitatea agresiunii căreia i-a căzut victimă", a explicat avocatul cameristei de culoare de la hotelul Sofitel din New York, care l-a acuzat pe fostul director FMI că ar fi abuzat-o sexual în mai 2011.
"Astăzi, ea este încă angajată la Sofitel chiar dacă încă nu a revenit la locul de muncă, ea așteaptă și urmează un tratament pentru umărul l-a care s-a rănit în timpul atacului", a adăugat el.
Justiția americană a renunțat la urmărirea penală împotriva lui Dominique Strauss-Kahn, admițând îndoielile privind credibilitatea unor declarații ale salariatei de la Sofitel. Aceasta i-a intentat fostului director FMI un proces civil pentru obținerea de compensații financiare.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei