Primul traseu dedicat exclusiv bărcilor nepoluante din Deltă va avea propria aplicaţie

de Madalina PETRESCU Joi, 14 Martie 2024 154
Primul traseu dedicat exclusiv bărcilor nepoluante, intitulat "Delta lui Ivan", va fi inaugurat odată cu Muzeul "Ivan Patzaichin" din satul Mila 23, în Delta Dunării, pe data de 25 mai, şi va avea propria aplicaţie.

Vicepreşedintele asociaţiei Ivan Patzaichin-Mila 23, Teodor Frolu, a declarat că, în momentul de faţă se lucrează la amenajarea interiorului muzeului din Mila 23, dar şi la aplicaţia care va fi disponibilă odată cu deschiderea muzeului şi a primului traseu verde pentru bărcile nepoluante din Deltă.

"Traseul nu va fi marcat pentru că noi vom da ca instrument o aplicaţie în care ai toate informaţiile necesare pentru traseu. Panourile nu sunt prietenoase cu mediul. Trăim totuşi într-o lume digitală şi aplicaţia va însoţi peste tot, chiar dacă nu ai semnal, ea funcţionează", a menţionat Teodor Frolu.

De altfel, aplicaţia va fi folosită şi pentru programarea vizitelor în Muzeul "Ivan Patzaichin", informează Agerpres.

Traseul dedicat bărcilor nepoluante din Deltă va avea 52 de kilometri, va pleca din suburbia Tudor Vladimirescu a municipiului Tulcea, va avea ca destinaţie satul Mila 23, va include trei puncte de înnoptare şi este realizat în parteneriat cu Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.



Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei