TEROARE ÎNTR-UN PARC DE DISTRACȚII! IMAGINI VIDEO ȘOCANTE

de Cuget Liber Duminică, 28 Iunie 2015 82
Cel puțin 510 persoane au fost rănite, dintre care unele grav, în urma unui incendiu produs într-un parc acvatic de distracții din Taiwan.
O "pudră inflamabilă" a luat foc deasupra unei scene. ''Explozia și incendiul au fost provocate de jeturile de pulbere. Aceasta s-ar fi putut declanșa de la căldura spoturilor luminoase de pe scenă'', a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor din localitatea New Taipei, conform AFP.
Explozia s-a produs în timpul unei petreceri intitulate "Color Play Asia", care a fost organizată de o firmă ce închiriase spațiu în cadrul parcului de distracții, scrie cotidianul.ro.
Taguri

Comentează știrea

const
28 iunie 2015
oferta

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei