UPDATE. Magistraţii din Constanţa au decis! Studentul care şi-a incendiat profesorul, ARESTAT!

de Andreea CARAUA Vineri, 28 Iunie 2024 3596
Studentul de la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității Ovidius a ajuns astăzi, 28 iunie, la Tribunalul Constanța. Magistraţii decid, în aceste momente, dacă acesta va fi arestat, fiind cercetat pentru tentativă de omor.

Până acum, studentul a declarat că doar a încercat să își sperie profesorul.


Citeşte şi Un student din Constanța s-a jucat cu focul! Și-a incendiat profesorul, fiind nemulțumit de nota primită la un examen

UPDATE - Studentul care şi-a incendiat profesorul, fiind nemulţumit de nota pe care acesta i-a dat-o la un examen, a fost arestat preventiv, vineri, pentru 30 de zile, printr-o decizie a judecătorilor Tribunalului Constanţa.

Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost reţinut joi seară, în baza probatoriului administrat, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de tentativă la omor.

Potrivit sursei citate, cu ocazia audierii, inculpatul a recunoscut comiterea faptei reţinute în sarcina sa, însă a invocat că doar încercase să o sperie pe persoana vătămată şi să se răzbune pe aceasta din cauză că îi dăduse nota 4 la examen.

Taguri

Comentează știrea

---g4media.ro--
Vineri, 28 iunie

„Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că, la data de 27 iunie 2024, în jurul orelor 11,00, după ce nu a fost promovat la un examen tip restanţă al Facultăţii de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, inculpatul a revenit în laboratorul în care se afla profesorul examinator, persoana vătămată A.A., ocazie cu care cu intenţie a stropit-o cu spirt medicinal dintr-un recipient de 0,5 litri şi i-a dat foc cu o brichetă, după care a blocat uşa sălii de curs pentru a o împiedica pe persoana vătămată să iasă din laborator. Datorită prezenţei de spirit a persoanei vătămate, care s-a ferit când a fost stropită şi a reuşit să stingă rapid flăcările de pe mâneca tricoului său şi de pe podea, aceasta nu a suferit arsuri pe corp în urma acţiunii de violenţă a inculpatului, astfel că nu a necesitat îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei