Un laptop pentru mediul de afaceri: Toshiba Portégé Z20t

113
Un laptop pentru mediul de afaceri: Toshiba Portégé Z20t - portegez20tb04withscreenlr777260-1415626840.jpg
Toshiba Europe GmbH anunță noul Toshiba Portégé Z20t - un laptop premium detașabil de 31.75 cm (12.5") și tabletă 2 în 1, creat pentru mediul de afaceri.

Dispozitivul ultra-portabil este optimizat pentru utilizatorii de business avansați cu o varietate de caracteristici pentru productivitate și securitate, plus puternicele noi procesoare IntelŸ Core™ M, care suportă atât crearea de conținut, cât și consumarea acestuia, cu ușurință. Cu o durată extra de viață a bateriei, până la 16 ore , un șasiu ușor și desing subțire și elegant, avansatul Portégé Z20t este pregătit pentru viața profesională - fie că se află în birou sau în afara acestuia. 


"Portégé Z20t reprezintă o realizare tehnologică remarcabilă și furnizează tot ce un om de afaceri modern ar putea avea nevoie pentru o experiență mobilă completă. Construit pentru utilizatorii din mediul de afaceri, Portégé Z20t este un dispozitiv subțire și ușor, fie că e utilizat în modul laptop sau tabletă, ce satisface caracteristicile de securitate și management IT care sunt cruciale pentru orice organizație din mediul complex de afaceri al zilelor noastre", spune Eric Cariou, Vicepreședinte B2B PC, Lifestyle Products & Services Group, Toshiba Europe GmbH.

 Citește mai departe...

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.689 secunde