11 localități din nouă județe au fost afectate de ploile torențiale

270
11 localități din nouă județe au fost afectate de ploile torențiale - ploitoreniale48337800-1310472890.jpg

11 localități de pe raza a nouă județe au fost afectate de ploile torențiale și vijeliile înregistrate în ultimele 24 de ore, 40 de locuințe, beciuri și pivnițe fiind inundate, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), citat de Realitatea.net.

 

În total, au fost afectate peste 40 de locuințe, beciuri și pivnițe, trei străzi, trei drumuri comunale, un pod, un pasaj, subsolurile a șase agenți economici și a unui obiectiv social din 11 localități de pe raza a nouă județe-Bihor, Buzău, Covasna, Dolj, Harghita, Hunedoara, Prahova, Sălaj și Teleorman.

Cele mai mari probleme s-au înregistrat în municipiul Buzău, unde au fost inundate 16 case, 11 beciuri, un pasaj, două străzi, precum și subsolurile a șase agenți economici și a unui obiectiv social. Pentru evacuarea apei au intervenit 78 de angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Buzău, cu 17 motopompe și autospeciale de intervenție, alături de alți 16 membri ai comitetelor locale pentru situații de urgență și angajați ai Poliției Române, cu șase mijloace de intervenție.

În total, pentru limitarea efectelor produse de ploile torențiale, descărcările electrice și intensificările vântului cu aspect de vijelie, au acționat 139 de angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, cu 15 autospeciale de intervenție și 24 de motopompe, alături de alți 30 de membri ai comitetelor locale pentru situații de urgență și angajați ai Poliției Române, cu opt mijloace de intervenție.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8048 secunde