"Abia aștept să am o dezbatere constructivă cu domnul Diaconescu"

55

Articole recomandate

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a afirmat că abia așteaptă să aibă o "dezbatere constructivă" cu Cristian Diaconescu, candidatul la prezidențiale susținut de Traian Băsescu, ea făcând aceste declarații ca răspuns la remarcile critice făcute la adresa sa de președintele Băsescu.

"Președintele României îl susține pe candidatul Cristian Diaconescu și eu abia aștept să am o dezbatere constructivă cu domnul Diaconescu, ambii candidați la președinție", a spus europarlamentarul PDL, citat de Mediafax.

Întrebată dacă va renunța la mandatul de europarlamentar, așa cum a sugerat președintele Băsescu, Monica Macovei a răspuns cu o întrebare, lăsând să se înțeleagă că nu va face acest lucru: "Dacă Ponta demisionează din funcția de prim-ministru și cea de deputat ca să candideze pentru președinție, Klaus Iohannis demisionează din funcția de primar ... Ceilalți candidați demisionează vreunul din funcție?".

Președintele Traian Băsescu a declarat, marți, că pentru el nu este "nicio surpriză" că Monica Macovei își anunță candidatura la alegerile prezidențiale, arătând că nu s-a împăcat cu europarlamentarul PDL, dar și că nu i se pare corect să continue procesul de rupere și distribuire a voturilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8153 secunde