Academia de Poliție se face și mai mult de râs! Instituția nu suflă o vorbă despre șobolani și se victimizează

190
Academia de Poliție se face și mai mult de râs! Instituția nu suflă o vorbă despre șobolani și se victimizează - academiadepolitie-1666702643.jpg

Articole de la același autor

Sindicatul Europol a reclamat condiţiile de cazare ale studenţilor de la Academia de Poliţie. Aceştia susţin că studenţii stau câte 16 într-o cameră, nu au apă caldă, iar multe dintre toalete sunt nefuncţionale. De asemenea, în imaginile prezentate de sindicat se poate observa cum un șobolan aleargă pe coridor. Academia de Poliție a emis un comunicat de presă în care nu menționează nimic despre șobolani și susține că imaginile video prezentate de Europol sunt „tendențioase și nu reflectă fidel realitatea”.


„În urma prezentării în cadrul mass-media și al unor rețele de socializare/ platforme online a unor aspecte referitoare la condițiile actuale ale studenților Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, evidențiate prin anumite imagini și videoclipuri din incinta spațiilor de cazare ale instituției, apreciem necesitatea aducerii în atenția opiniei publice a următoarelor elemente:


Majoritatea imaginilor și videoclipurilor prezentate în mass-media și în mediul online sunt tendențioase și nu reflectă fidel realitatea.

Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” trece, în prezent, printr-un proces complex de reformă, iar una dintre principalele componente la nivelul căreia este realizată aceasta vizează infrastructura instituției.

De altfel, acest lucru a fost anunțat printr-un comunicat de presă transmis de Ministerul Afacerilor Interne în data de 5 mai 2022.(https://www.mai.gov.ro/40-de-milioane-de-lei-pentru-imbunatatirea-conditiilor-de-cazare-si-studiu-pentru-studentii-academiei-de-politie-academia-de-politie-alexandru-ioan-cuza-continua-procesul-de-modernizare-a-spat/).

Astfel, în acest moment sunt în derulare o serie de lucrări pentru modernizarea pavilioanelor de cazare pentru studenți, fiind accesate fonduri europene pentru desfășurarea unor intervenții ample de renovare a mai multor corpuri de clădire. Citește mai departe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5381 secunde