Migdalele înmuiate în apă pot combate digestia deficitară

206
Migdalele înmuiate în apă pot combate digestia deficitară - migdale-1666702966.jpg
Știați că migdalele înmuiate în apă au un conținut mai bogat în nutrienți decât fructul uscat? Deși pare ciudată, această practică vă permite să profitați de beneficii importante pentru sănătate. Sunt studii care arată că migdalele înmuiate în apă pot combate probleme frecvente ca digestia deficitară și hipertensiunea arterială. Deci, dacă adoptați obiceiul de a consuma cinci migdale înmuiate în apă la micul dejun în fiecare zi, vă veți ajuta corpul să piardă în greutate. Apoi, acest truc facilitează îndepărtarea cojii maronii (cea care rămâne după ce eliminați coaja lemnoasă) care le protejează. Această coajă inhibă enzimele naturale ale migdalelor. În plus, migdalele înmuiate în apă sunt mai moi decât cele simple și vă va fi mai ușor să le mestecați și să le digerați.

Totodată, spun specialiștii, consumul a cinci migdale înmuiate în apă pe zi îmbunătățește memoria. 


Grăsimile mononesaturate și acizii grași Omega-3 din componența migdalelor vă vor fi de mare ajutor dacă vreți să dați câteva kilograme jos. În același timp, ele reprezintă și o sursă de antioxidanți, în special de vitamina E. Această substanță devine activă după ce coaja lor maronie este scoasă. Datorită conținutului lor de apă, ele sunt ideale dacă vreți să vă creșteți aportul de vitamina E, care previne îmbătrânirea și inflamațiile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2062 secunde