Alimentele la care a renunțat Irina Loghin: ”Sunt otravă pentru organism”

209
Alimentele la care a renunțat Irina Loghin: ”Sunt otravă pentru organism” - irina-1657450037.jpg

Articole de la același autor

La 83 de ani, Irina Loghin nu-și arată vârsta. Totodată, doamna cântecului popular românesc, cum este numită, recunoaște că are un stil de viață sănătos și face și sport, potrivit Antena3.ro


Interpreta de muzică populară spune că este foarte important ce alegem să mâncăm și crede că tot răul din corp vine de la alimentație, potrivit wowbiz.ro.

"Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierd. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat.

Pentru toate gospodinele, în general, este așa de simplu să gătești o mâncare. Ai tăiat ceapa, cât mai multă, pentru că se știe că ceapa dă gustul oricărei mâncări. Ceapa dă dulceață, parfum, miros, tot. 


De ce pui ceapa în ulei, chiar dacă ai călit-o? Pune-o direct în tigaie, pică puțină apă, pune capacul peste ea, las-o să se cristalizeze bine acolo și pe urmă pui uleiul rece, că nu se mai încinge și atunci este o mâncare sănătoasă”, a spus Irina Loghin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5791 secunde