Antrenorii Medgidiei conduc naţionalele României la Europenele de handbal pe plajă

186
Antrenorii Medgidiei conduc naţionalele României la Europenele de handbal pe plajă - 1-1657450681.jpg

Articole de la același autor

Antrenorii divizionarei secunde de handbal masculin CS Medgidia, Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga, participă, în aceste zile, la Campionatul European de Beach Handball, juniori şi junioare Under16, competiţie găzduită de capitala Cehiei, Praga.

Cei doi tehnicieni reprezintă România tot din postura de antrenori, Adrian Georgescu pregătind junioarele, iar Ionuţ Deli-Iorga, juniorii. Tot de pe banca tehnică, antrenorii constănţeni merg în paralel cu sesiunea de calificări la seniori, pentru Campionatul European ce va avea loc, anul viitor, în Portugalia.

La Praga se află şi doi jucători ai Medgidiei, Alexandru Horneţ şi Andrei Mureşan, care au reuşit, alături de tricolori, să învingă Cehia şi Polonia.

XXX

Naţionala feminină de handbal-cadete a României a fost învinsă, cu scorul de 19-29, de reprezentativa similară a Spaniei, în finala European Open Championship de la Goteborg (Suedia).

Portarul Ioana Niţă, la CSM Bucureşti, şi extrema stângă Alexia Niţă, de la CSM Ploieşti, au fost desemnate în echipa turneului.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5568 secunde