Anchetă la Harvard College asupra modului de gestionare a violențelor sexuale din campus

134
Anchetă la Harvard College asupra modului de gestionare a violențelor sexuale din campus - harvardcollegeannenberghall-1398774286.jpg

Articole recomandate

Biroul pentru Drepturi Civile (OCR) al Departamentului american pentru Educație a lansat o anchetă asupra eșecului Harvard College de a combate violențele sexuale produse în campus, relatează Huffington Post, în ediția electronică de luni.


Departamentul pentru Educație va investiga acuzațiile potrivit cărora colegiul nu a răspuns prompt la informațiile privind violența sexuală, mediul sexual ostil la care sunt expuși studenții și, în unele cazuri, faptul că victimele unor agresiuni care au fost forțate să locuiască în aceeași clădire cu presupusul agresor.


Oficialii federali răspund unei plângeri întocmite de un grup de studenți la 31 martie. OCR a declarat că ar vrea să viziteze campusul pentru a discuta cu studenții și personalul, dar nu a precizat când anume. Harvard University nu a făcut comentarii.


"Este greu de spus de ce școala tărăgănează sau de ce Harvard este așa de rezistentă în a lua aceste decizii politice", a declarat cercetătoarea Michelle Maziar, absolventă a universității.


Maziar susține că este nevoie de mai mult decât schimbări politice pentru a contracara mediul ostil din punct de vedere sexual de la Harvard.


Informația privind o anchetă federală face din Harvard University cea de-a doua școală investigată de OCR, după Harvard Law, în 2011, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Adolescent anchetat pentru braconaj
Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Sport : Alex Ferguson va preda la Harvard
Pagina a fost generata in 2.3756 secunde