Andrei Belousov subliniază nevoia de mai multe beneficii pentru militarii ruşi

192
Andrei Belousov subliniază nevoia de mai multe beneficii pentru militarii ruşi - 1-1715668691.jpg

Articole de la același autor

Andrei Belousov, fost vicepremier, propus de preşedintele rus Vladimir Putin pentru postul de ministru al apărării în noul guvern, a declarat că militarii au nevoie de un mai mare acces la locuinţe, îngrijiri medicale şi beneficii sociale, relatează agenţia Reuters.

Belousov, un economist civil, a subliniat nevoia de mai multe beneficii pentru militarii ruşi, în declaraţii făcute în faţa unei comisii parlamentare, în prima sa apariţie după ce Putin l-a numit în locul lui Serghei Şoigu.

El a fost citat de presa oficială rusă spunând că există prea multă birocraţie în ceea ce priveşte plata beneficiilor pentru personalul militar.

„Au existat şi probleme legate de locuinţe şi de îngrijiri medicale pentru militari. Cred că este o mizerie atunci când participanţii la operaţiuni militare speciale care se întorc în ţară sunt duşi de la instituţii medicale civile la spitale care sunt adesea pur şi simplu supraaglomerate. Această problemă trebuie rezolvată”, a spus Belousov.

Comentariile lui Belousov, care nu are pregătire militară, par menite să le demonstreze membrilor forţelor armate că le înţelege îngrijorările şi că va acţiona pentru a le îmbunătăţi condiţiile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2835 secunde