Anunţul făcut de Revolut Bank. Peste 100.000 de români s-au înscris: „Clienții sunt sfătuiți să se asigure”

3944
Anunţul făcut de Revolut Bank. Peste 100.000 de români s-au înscris: „Clienții sunt sfătuiți să se asigure” - revolutie-1665490557.jpg
Anunţul făcut de Revolut Bank. La două luni de la lansarea pe piața locală a unui nou credit de nevoi personale, care poate fi accesat direct din aplicație și are o dobândă fixă ​​între 6,99% și 15,59%, Revolut Bank anunță că a primit deja peste 100.000 de solicitări, potrivit RomâniaTV


 „Produsul se adresează clienților Revolut care folosesc aplicația în mod curent, rezidenți în România, care au peste 18 ani și realizează venituri din salariu sau pensie care pot fi confirmate de surse oficiale locale.


Dacă opțiunea de credit nu este vizibilă pentru un client în aplicație, cel mai probabil aplicația acestuia nu este actualizată, versiunea utilizată fiind mai veche de 8.56.


De asemenea, clienții sunt sfătuiți să se asigure că au adăugat cartea de identitate în aplicație, deoarece aceasta este necesară pentru evaluarea aplicației de credit”, a menționat Cristian Voinea, Senior Product Manager Credite la Revolut.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6166 secunde