Arhiepiscopia Tomisului: “’Călugărul’ Sorin Prisecariu nu a primit binecuvântarea să candideze la alegerile locale 2024”

255
Arhiepiscopia Tomisului: “’Călugărul’ Sorin Prisecariu nu a primit binecuvântarea să candideze la alegerile locale 2024” - calugar-1717763423.jpg

Articole de la același autor

Arhiepiscopia Tomisului a transmis un comunicat prin care explică ce se întâmplă cu situația “călugărului” - candidat la Primăria municipiului Constanța.


“Hristos a înviat! Arhiepiscopia Tomisului precizează că domnul Prisecariu Sorin nu a primit binecuvântarea Arhiepiscopiei Tomisului pentru a candida la funcția de primar al municipiului Constanța. Domnul Prisecariu, deși - după știința noastră - a aderat la un alt cult, se prevalează încă de statutul de călugăr al Bisericii Ortodoxe Române.


Domnia sa este exclus din rândul cinului monahal, fără drept de a purta haina monahală și nu mai face parte din rândul viețuitorilor din cuprinsul Arhiepiscopiei Tomisului, încă din anul 2017”, explică reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3343 secunde