Preotul-neurochirurg Ştefan Mindea, acuzat de înşelăciune de pacienţii operaţi

5139
1
Preotul-neurochirurg Ştefan Mindea, acuzat de înşelăciune de pacienţii operaţi - fond-dr-mindea-1707245138.png

Articole de la același autor

La doar o săptămână după ce un medic specializat în chirurgie plastică şi care oferă consultaţii la Constanţa a fost acuzat de malpraxis, iată că un alt doctor este pus sub acuzare de pacienţi. De data aceasta ne referim la renumitul preot-neurochirurg Ştefan Mindea, care se pare că ar avea mai multe plângeri cu referire la calitatea actului medical prestat în unităţi private din oraşul nostru.

De exemplu, un bărbat diagnosticat cu hernie de disc a apelat la serviciile doctorului, văzând că acesta este şi slujitor al lui Dumnezeu, lucru care i-a dat mare încredere în el şi sperând că acesta îi va alina durerile cu care se confrunta de mai multă vreme. Iniţial, a precizat bărbatul, i s-ar fi făcut o infiltrație și i s-a spus că trebuie să se opereze. Bărbatul susține că asistentul medicului i-ar fi zis că are probleme mari şi că îi vor monta un fel de proteză care costă în jur de 6.000 de euro. Printre altele, pacienţii acuză că ar fi fost înşelaţi de medic deoarece membranele de colagen folosite la intervenții ar fi fost vândute cu mii de euro, iar pe internet se găsesc la liber cu 40 de euro.

Un alt bărbat din Iași, un tânăr de 37 de ani, care suferea de dureri lombare chinuitoare, a apelat la dr. Mindea, la Constanța, unde s-a decis că este necesară implantarea unui dispozitiv medical care va rezolva problemele pacientului. Cum medicul este foarte ocupat, el a aflat tot de la un asistent despre un dispozitiv „unic”, făcut special în America pentru doctorul Mindea, care se introduce între vertebre și care costă 4.000 de euro. Cum, după intervenție, durerile au persistat, pacientul a făcut, şi el, plângere. Se pare, însă, că reclamaţiile nu se opresc aici. Şi alte persoane, inclusiv din judeţul nostru, au făcut sesizări la adresa medicului, cu care am încercat să luăm legătura. Din păcate, acesta nu a putut fi contactat şi nu am putut afla ce are de spus cu privire la toate aceste acuzaţii.

Ce s-a întâmplat cu adevărat cu aceşti oameni numai el ştie…Ce ştim noi este că medicul neurochirurg, arhidiaconul Ștefan Mindea a fost hirotonit preot, în urmă cu aproximativ patru ani. Acesta a decis să se întoarcă în țară împreună cu familia, după mai bine de trei decenii petrecute în Statele Unite, la momentul respectiv afirmând că s-a specializat la Stanford.

Pentru că el se află, de asemenea, în slujba Celui de Sus, s-a solicitat şi un punct de vedere din partea reprezentanţilor Arhiepiscopiei Tomisului, care au precizat că, întrucât articolele defăimătoare apărute în mediul online fac referire la o posibilă faptă ilegală comisă în exercitarea profesiei de medic și nu de preot, Arhiepiscopia nu se antepronunță pe o cauză aflată în faza de investigație. „După ce organele judiciare își vor fi finalizat lucrările, Arhiepiscopia Tomisului va oferi un punct de vedere. Instituția noastră nu are competența de a efectua expertize pe domeniul medical sau judiciar. Acest lucru cade în sarcina profesioniștilor domeniilor respective, care, probabil, își vor face datoria”, au precizat aceştia.



Comentează știrea

Cabuz Mihai
10 februarie
CĂutăm adevărul în minciună?

De unde a plecat toata aceasta mizerie? De la un cetatean, fost "militian", adica, sustinator a lui Dinamo? - L-a crescut securitatea, iar acum acepta zgarda lui Voiculescu si, arunca, evident cu noroi în cei care au demascat faptul ca, toata pandemia a fost o minciuna, o nemernicie globala, bazata pe un virus care, lasat netratat nu ar fi ucis atâtia oameni cât au ucis nemernicii care conduc lumea din umbra. Prima dovada a faptului ca DR. Mindea nu a mintit? România a cumparat 80 de milioane de doze de vaccin pentru o populatie de maximum 20 de milioane de oameni cu o suma colosala: 250 milioane de euro. Câte spitale care ar fi putut trata infectiile cu Covid s-ar fi putut construi, folosind acesti bani? România, desteapta-te! Omul perfect? nu există! - Dacă a greşit, sunt convins că îşi va asuma... Dar până la acuzaţiile de înşelăciune? - Mai buni sunt medicii aceia care, acceptând directivele venite pe trendul globalizării, au ucis prin nepăsare, neglijenţă, incompetenţă şi inconştienţă zeci de mii de oameni, maltratându-i, sedându-i sau aplicându-le tratamente necorespunzătoare? De ce nu vă asumaţi, cei care acuzaţi, identitatea? - De ce nu ieşiţi cu nume şi prenume în faţa oamenilor? Ruşine!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4861 secunde