Până duminică, Arhiepiscopul Tomisului va oficia doar la Catedrala Arhiepiscopală

374
Până duminică, Arhiepiscopul Tomisului va oficia doar la Catedrala Arhiepiscopală - ips-1705500703.jpg

Articole de la același autor

Joi, 18 ianuarie,  de la ora 6.30, IPS Teodosie va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța; de la ora 18.00, va fi prezent în podcastul de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe paginile de Facebook, Youtube și TikTok ale Arhiepiscopiei Tomisului. Întrebările se trimit NUMAI pe mail, la adresa [email protected]; iar de la ora 21.40, va oficia Acatistul Maicii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanța.

Vineri, 19 ianuarie, de la ora 6.30, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Sâmbătă, 20 ianuarie, la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța de la ora 7.00, va oficia Sfânta Liturghie; de la ora 21.45, va oficia Acatistul Învierii Domnului.

Duminică, 21 ianuarie, de la ora 8.15, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4798 secunde