Armata rusă a deschis cutia neagră a bombardierului doborât de Turcia

419
Armata rusă a deschis cutia neagră a bombardierului doborât de Turcia - avionmilitar1465x390-1450451042.jpg

Articole recomandate

Experții ruși au deschis cutia neagră a avionului militar rus doborât pe 24 noiembrie de Turcia la frontiera cu Siria. Totul s-a întâmplat în cadrul unui show mediatic.

Ministerul rus al Apărării a adunat aproximativ 20 de jurnaliști ruși și străini pentru a urmări în direct transmisia video a deschiderii cutiei negre.

"Este pentru prima dată când deschidem o cutie neagră în direct", a comentat pentru postul Rossiia 24 generalul Serghei Dronov din cadrul forțelor aeriene ruse.


Doborârea acestui avion de vânătoare-bombardier de tip Suhoi-24 de către avioane de vânătoare turcești de tip F-16 a provocat o gravă criză diplomatică între Moscova și Ankara. Turcia afirmă că avionul i-a încălcat spațiul aerian, în timp ce Rusia dezminte și încearcă să dovedească acest fapt cu ajutorul datelor care vor fi extrase din cutia neagră.

Experții vor încerca să analizeze conținutul cutiei negre în weekend, cu ajutorul unor echipamente speciale, după care își vor prezenta concluziile luni, au anunțat oficiali ruși.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4668 secunde